dilluns, 5 de novembre del 2012

Presentació de l'equip del blog. Coneguem a Caragol!

CARAGOLMANIA


 Benvinguts/es al blog Caragol




      Som tres alumnes de Magisteri, que estem cursant l'assignatura de TICs al quart curs. Els nostres noms són Noemí Gregori Visó, Patricia Torres Fernández i Jennifer Sanfèlix Estruch.
      Arrel de les primeres síl·labes dels nostres noms, ens sorgí la idea de unir-les per formar una identitat original per al nostre blog: Nopaje.
      Hem decidit acollir a un caragol com a mascota per a la nostra entrada del blog. La raó que ens du a triar-lo i emprar-lo com a imatge principal n'és el fet que, considerem que aquesta pot resultar atractiva per als demés usuaris, ja que un primer contacte determina, en gran part, l'interès per seguir aquesta pàgina.
     D'altra banda, trobem un significat simbòlic a la closca del caragol. Com bé sabem, aquesta té forma d'espiral, per la qual cosa, hem volgut interpretar que pot representar el conjunt de coneixements que anem a aprendre durant el que dure l'assignatura.
    Lligat amb l'anterior, esperem aprendre coses realment útils i aplicables al nostre futur docent, i sobretot, a la realitat escolar.
    La societat on vivim, cada vegada està més avançada, pel que l'ensenyança precisa nous coneixements i recursos per poder estar al mateix nivell i avançar al mateix ritme. Junt a això, desitgem que aquesta matèria siga una oportunitat per poder conèixer i dominar nous recursos fins ara desconeguts. A la vegada, que aquests puguen ser duts a la pràctica per la nostra part des de l'aula d'informàtica.
    Suposa un repte per a nosaltres aquesta assignatura, posat que mai l'hem tingut en la carrera. A més que, no té l'estructura interna típica que presenten la resta d'assignatures.
Per concloure, esperem que es puga dur a terme tot el que ens agradaria i que ho retenim en les nostres ments per sempre.


"Només s'aprèn fent", com deia Dewey temps enrere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada